Mióta kislányom a KisCSILLAg Törp-Erő teakeveréket fogyasztja immunerősítésre, sokkal kevesebbet hiányzik az óvodából. Először nem szerette az ízét, de aztán akácmézet is tettem bele, és mára már megkedvelte, sőt Ő szól rám: „Anya kérem a teámat!”

Tünde
Szolnok

Már régóta kerestem olyan teát amiben több fajta gyógynövény megtalálható. Emellett nagyon jó minőségű és jól összeválogatott termékek. Kedvenceim egyike a “Nyugalom szigete” keverék, mely egy hosszú és fárasztó nap után kellemessé teszi az esti pihenést.

Viktor
Szolnok

Kedves Csilla! Igaz változó kori hőhullámokra és a klimax egyéb tüneteinek enyhítésére kerestem nálad teakeveréket, végül a Tisza forrás teakeveréket ajánlottad. Szeretném neked megköszönni. Nem viccelek, 3 nap múlva a tüneteim nemcsak csökkentek, hanem el is tűntek és nyugodtan tudtam aludni. Főleg az izzadás volt kellemetlen. Igaz, egyszerre egy liter teát főztem le, és minden nap meg is ittam, de hatott. Ajánlom mindenkinek aki tudja mennyire megkeseríti az életünket a változó kor. Mégegyszer köszönöm. A tea nagyon kellemes, én csak citromlével ittam. Üdvözlettel:

Plahy Anna

Sokféle gyógynövényes teát kipróbáltam már. Nagyon szeretem fogyasztani ezeket a teákat, mert érzem bennük a szeretetet és a gondoskodást is. Lelkük van a teáknak, melyeket Csillától kaptak. Kedvencem a Nyugalom Szigete.

Orsi
Szolnok

Küldd el véleményed, oszd meg tapasztalataidat!

A csillaggal jelzett mezők kitöltése kötelező

Nem jelenik meg a weboldalon.